Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

vs62

Screenmarkiser

Screenmarkiser är ett av de absolut mest effektiva sätten att hålla ned temperaturen inomhus. Vävens textur gör den också genomsiktlig jämfört med vanlig markisväv, vilket gör att du kan se ut när markisen är nedfälld samtidigt som insynen utifrån minskar.

Vi hjälper dig hitta rätt screenmarkis!

Vi har lång erfarenhet av screenmarkiser och sol-& vindskydd för utomhusmiljöer. Tveka inte att höra av dig till oss idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Screen S720

StyRa® Screen S720 är en vertikalmarkis som täcker stora glasytor. Tack vare möjligheten att seriekoppla flera enheter till en enhetlig kassett, passar den utmärkt för stora fönsterfasader. (vid mer vindutsatta lägen rekommenderar vi StyRa® Zip Screen Z599)

Läs mer

Screen S620

StyRa® Screen S620 är en vertikalmarkis för små & medelstora fönster. Med sin smäckra design passar den utmärkt för privatbostäder där kraftiga vindar inte påverkar nämnvärt. Önskas mer vindtålig produkt, rekommenderar vi StyRa® Zip Screen Z599

Läs mer

Screengardin - VS62

Det här är en väldigt smart lösning för att bibehålla utsikter samtidigt som man får ett väldigt effektivt solskydd. Detta är den mindre varianten som lämpar sig bättre till mindre fönsterpartier.

Läs mer

Screengardin - VS72

En kraftigare screengardin som anpassar sig både till privat bruk och för större projekt. Detta är en större modell av screengardin som är ett utmärkt solskydd om du till exempel jobbar bakom datorn och vill kunna se vad som händer runt omkring dig och ändå slippa strålar som bländar skärmen.

Läs mer

Zip Screen Z599

Stormsäkert med genomsikt

StyRa® Zip Screen Z599 är ett helt vindsäkert system som fungerar som en form av dynamisk vägg. Du kan använda den nästan oavsett väderförhållanden och tack vare vävens tekniska egenskaper behåller du dessutom din utsikt.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram