Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Markisolette M740

StyRa® Markisolette M740 är en blandning mellan vertikalmarkis och fönstermarkis. Armarna löper i aluminiumskenor på sidorna och faller ut på inställd, önskad höjd. Detta gör att produkten lämpar sig bra till höga fönsterpartier, för att undvika långa vindkänsliga fallarmar.

Max storlek 3000 x 3000 mm (BxH)
Armens utfall är alltid 500 mm men kan fås i annan längd mot förfrågan.

StyRas Favoritfördelar

  • Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning
  • Över 100 markisvävar att välja mellan. Alla i absolut bästa kvalité
  • Ger fasaden ett fantastiskt uttryck
  • Går att motorisera

Vävar

Som standard används vanlig markisväv av 100% spinnfärgad akryl. Produkten kan även fås med s.k. screenväv för att få mer ljusinsläpp.

Profilfärger

Stativet finns i vitt eller silverlackat men kan också lackas i valfri RAL eller NCS-kulör.

Seriekoppling

Denna produkt kan seriekopplas upp till 3 enheter som drivs på en motor. De kan seriekopplas med gemensam kassett och då en dubbelskena i mellan enheterna, eller med axel mellan enheterna.

Manövrering

Markisolette M740 gör sig bäst med motordrift där man styr produkten med en fjärrkontroll, smartphone eller via eget styrsystem (ex. KNX). De kan också manövreras med hjälp av automatik, t.ex. sol, vind, klocka mm. Produkten går även att reglera med en utvändig vev.

Montering

Produkten monteras med 2 avståndshållare per skena. Dessa finns i olika längder för att exempelvis komma ut ur en djupare nisch. Hållarna finns i längderna 40, 80, 120 & 160 mm och är lackade i samma färg som stativet.

pdfProduktblad Styra Markisolette M740

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram