Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

rb500

Rullgardiner

Vi har ett stort och brett sortiment rullgardiner i olika färger och transparens. Oavsett om du är på jakt efter en mörkläggande rullgardin eller en rullgardin som skärmar av direkt insyn samtidigt som du fortsatt behåller dagsljuset i rummet, hittar du garanterat snabbt en favorit! Välj bland svarta rullgardiner, vita rullgardiner eller mer färgglada rullgardiner i olika storlekar.

Rullgardin Basic

Insynsskydd och mörkläggning

Rullgardin Basic håller samma höga kvalitet som övriga StyRa®-produkter. Välj mellan 10 olika vävar, varav fyra är helt mörkläggande och perfekta för sovrummet. Levereras alltid med vita profiler och kedjereglage och en dold, diskret bottenlist.

Läs mer

Rullgardin Duo

Istället för vanliga gardiner

Duo är en stilren, randig rullgardin som förhöjer vilket rum som helst, oavsett om det är hemma eller på kontoret. Med den smarta upprullningen styr du enkelt hur mycket ljusinsläpp du vill ha. Välj mellan ett stort antal färger och kvaliteter.

Läs mer

Rullgardin L

Funktionellt solskydd för stora fönster

Rullgardin L är vårt största system och kan användas i fönster upp till fyra meters bredd. Reglage- och monteringsalternativen är flera och smarta. Populär både i privata och offentliga miljöer. Unikt urval av vävar där du väljer bland hundratals kombinationer av färger och kvalitéer.

Läs mer

Rullgardin M

Mörklägger och hindrar både insyn och bländning

Rullgardin M passar utmärkt i de flesta medelstora och stora fönster. Liksom sina syskonmodeller är den populär både i hemmet och i offentlig miljö. Reglagealternativen är många och anpassas efter dina behov. Valmöjligheterna när det kommer till väv är näst intill oändliga!

Läs mer

Rullgardin S

Anpassad för små utrymmen

Rullgardin S är konstruerad för att passa i så gott som alla mindre och medelstora fönster. Den blir ofta en fin inredningsdetalj som piggar upp även i små utrymmen. Precis som M och L är den populär både i privata och offentliga miljöer. Välj mellan hundratals färger och kvaliteter på väven.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram