Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

automatik

Motorer för Plissé & Persienn

Plisségardiner och persienner kan fås motoriserade, antingen kan de styras med en fjärrkontroll som är det allra vanligaste eller så styrs de med en tryckknapp fast monterad på väggen. Vi använder oss av Somfy´s motorer. Deras radiostyrda system kallas RTS och är ett av Sveriges vanligaste styrsystem för solskydd på den privata marknaden. Med en enkel knapptryckning kan du köra ner ett eller flera solskydd beroende på hur du vill ha det uppdelat.

Läs mer

Motorer för Lamellgardin

Till vår lamellgardin har vi 2 st olika motorer. Det är en motor som är gjord för att styras med fjärrkontroll och så är det en motor som styrs med tryckknappar som är fast monterade på vägg. Dessa motorer fungerar till alla våra lamellgardiner. Du kan ha motoriserat i ditt lutande fönster, motoriserad mittöppning och även motoriserat på den traditionella lösningen.

Motorer för Rullgardiner

Våra rullgardiner kan styras av många olika typer av motorer. Vi tillhandahåller 230V, 24V & 12V motorer. Det vanligaste är att man använder 230V motor för att slippa några transformatorer eller liknande. Vår allra populäraste motor är en så kallad Soness motor, det är en väldigt tyst motor. Den är skapad just för att driva invändiga solskydd så att de går mjukt och inte låter för mycket. Alla motorer förutom 12V kan styras med fjärrkontroll eller tryckknappar. 12V motorerna kan endast styras med fjärkontroll.

Det nya som har kommit är 12V motorerna, för de kan man driva med hjälp av litiumbatterier. Du behöver alltså inte tänka på kabeldragning, det är bara att plugga in och köra.

Automatik för invändiga produkter

Att spara energi är inte så svårt om man använder automatiker. Genom att låta solskydden gå upp och ner beroende på t.ex. rumstemperatur gör att solskyddet släpper in ljus när det behöver bli varmare i huset och går sen ner när den nått sin givna temperatur. Givetvis kan du välja att styra dina produkter manuellt genom att koppla bort automatiken genom en knapptryckning.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram